След доста дълго прекъсване се очаква Полицаите от Чикаго да се

...
След доста дълго прекъсване се очаква Полицаите от Чикаго да се
Коментари Харесай

Полицаите от Чикаго остава без още една звезда

След много дълго спиране се очаква  " Полицаите от Чикаго " да се завърнат за своя 11 сезон през 2024 година Но по кое време тъкмо ще се случи това не е изцяло ясно поради стачката на актьорите в Холивуд.

" Полицаите от Чикаго " остава без една от звездите си

Сезон 10 ще е малко по-емоционален

Оказва се обаче, че идния сезон ще се окаже и финален за още една от звездите на сериала. Няколко разнообразни източника са удостоверили пред Variety, че Трейси Спиридакос ще напусне  " Полицаите от Чикаго " след края на новия сезон.

За момента даже не е ясно в какъв брой тъкмо епизода актрисата ще вземе присъединяване. Спиридакос стана част от сериала от четвърти сезон, като досега сме я гледали в ролята на Хейли Ъптън в 127 епизода. 

Новината за напускането, която към момента не е публично доказана, идва откакто в средата на 10 сезон Джеси Лий Софър също реши да се раздели с " Полицаите от Чикаго ". В сериала героите на двамата бяха женени, като неговото овакантяване бе целесъобразно с приемане на военна задача в Боливия, която той реши да удължи и да не се върне при брачната половинка си.
 София Буш и мъжете в живота ѝ - от Чад Майкъл Мъри до Грант Хюс
Любовни несполуки - кои са мъжете в живота на София Буш

Актрисата мъчно задържа мъж до себе си повече от година, само че в този момент в живота ѝ към този момент има жена

Ще бъде забавно да разбрем как тогава ще бъде обосновано напускането на Трейси Спиридакос. Също по този начин описът с напуснали артисти през годините продължава да пораства. В него с изключение на Софър и Спиридакос са още София Буш, Джон Сида, Брайън Джерати и Елиа Котеас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР